Najnowsze przepisy
Aby zachować dobre zdrowie konieczna jest równowaga.Gdy... ⇖ 5
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 18
Zieleń wybuchła już na całego, a powietrze nieśmiało... ⇖ 10
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 25
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 20
Grzanki z frytkownicy beztłuszczowejPrzepis na chrupiące... ⇖ 17
Z tym przepisem poradzi sobie każdy. Jest bardzo prosty i... ⇖ 43
Sos tartaczny
Tata mojej koleżanki opowiedział mi kiedyś dowcip o wieku tartacznym, więc na wstępie mówię, że nie o to chodzi. To danie, obecnie znane jako sausage gravy nazywało się kiedyś sawmill gravyz uwagi na to, że było ulubionym daniem pracowników tartaków pracujących ponad 100 lat temu w przemyśle drzewnym w południowych Apallachach.Składniki:- jakieś parówki-...