Najnowsze przepisy
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 14
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 15
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 9
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 29
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 32
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 25
Zupa koperkowa zabielana to dla mnie kwintesencja wiosny,... ⇖ 19
Błyskawiczna propozycja na pyszne danie z pierożkami... ⇖ 19
Racuszki
Składniki:2 jajka M100 g mąki50 ml mleka1 małe jabłkoSłodzikPrzygotowanie:Jabłko zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Dokładnie wymieszaj z mąką, jajkami, mlekiem i dodaj słodzik. Masa powinna być gęsta.Na całej patelni rozprowadź niewielką ilość oleju.Jeżeli patelnia jest już rozgrzana, wlej łyżką porcje ciasta i smaż z obu stron na złoty kolor.
Przepisy z bloga
Składniki 4 porcje:200 g ryżu1 cebulka2 ząbki czosnku200... ⇖ 427
Składniki (2 porcje)6 małych marchewek4 pietruszki1/2... ⇖ 473
Składniki:150 g serka twarogowego półtłustego1 banan2... ⇖ 680
Składniki 2 porcje:2 pstrągi400 g ziemniaków (najlepiej... ⇖ 407