Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 37
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 39
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 33
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 36
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 31
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 57
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 52
Przygotowania surówki
W gospodarstwie domowym do przygotowania surówki przystępujemy wtedy, gdy cały posiłek jest już prawie gotowy. Surówki przygotowane wcześniej tracą swoją wartość odżywczą i smakową. Ilość podawanej na jeden raz surówki wynosi ok. 100 g dla jednej osoby. Surówki podawane jako dodatek do dania gorącego układa się na salaterce lub wyporcjowane dla każdej osoby na oddzielnym… Czytaj dalej »Przygotowania surówki Artykuł Przygotowania surówki pochodzi z...
Przepisy z bloga
W dzisiejszych czasach ilość dodatków, do produktów... ⇖ 246
Sezon na dynie wciąż trwa. Pragnę Państwu przedstawić... ⇖ 319
Warzywa gotowane w małej ilości wody po ugotowaniu... ⇖ 294
To ostatnio mój śniadaniowy faworyt. Nie jest to danie... ⇖ 315
Bardzo smaczna rolada z mięsa mielonego, nadziewana... ⇖ 1017