Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 30
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 31
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 28
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 31
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 26
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 47
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 47
Kotleciki z ryby
1kg filetów z okonia (lub dorsza, mintaja)1 czerstwa bułka (plus szklanka mleka do namoczenia)1 szklanka mleka lub bulionu1 pęczek koperku1 cebula1 jajo1-2 łyżeczki czosnku niedźwiedziegosól, pieprz do smakubułka tarta do panierowaniaolej do smażeniaCebulę pokroić w kostkę i podsmażyć do zrumienienia. Bułkę namoczyć w mleku, gdy będzie miękka odcisnąć. Filety umyć,...
Przepisy z bloga
Przepis na najlepsze cynamonki na świecie!Kto kocha... ⇖ 440
Halko! Czy są tu entuzjaści kuchni azjatyckiej? Mam dla... ⇖ 510
Jeśli jesteś fanem dyni, koniecznie musisz wypróbować... ⇖ 480
Totalnie zimowy makaron to ten w wersji z wołowiną i... ⇖ 454
Szybki i bardzo prosty makaron dla każdego! Przez lekko... ⇖ 469
Pyszne, chrupiące, aromatyczne chlebki, które idealnie... ⇖ 571