Najnowsze przepisy
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 8
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 12
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 9
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 28
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 30
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 24
Zupa koperkowa zabielana to dla mnie kwintesencja wiosny,... ⇖ 17
Błyskawiczna propozycja na pyszne danie z pierożkami... ⇖ 17
Kiełbasa a la Lisiecka
Bardzo smaczna kiełbasa, wędzona metodą w garnku.Receptura na 2 kg surowca:Surowiec:wieprzowina kl. I - 1,4 kgwieprzowina kl. II - 0,4 kgwieprzowina kl. III - 0,2 kgPrzyprawy:peklosól 18 g / kg = 36 gpieprz biały mielony 2 g/kg = 4 gczosnek gnieciony 1 g/kg = 2 gMateriały pomocnicze:zimna woda 50 ml.jelita wołowe o średnicy fi-52- 55...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 22
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 60
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 54
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 73
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 57