Najnowsze przepisy
Błyskawiczna propozycja na pyszne danie z pierożkami... ⇖ 9
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 11
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się... ⇖ 8
Zapraszam do kulinarnej podróży, gdzie harmonia smaków... ⇖ 10
Przepis na przepyszne, puszyste i fajnie wilgotne ucierane... ⇖ 26
Chłodnik z botwinką, koperkiem, ogórkiem i szczypiorkiem... ⇖ 19
Chleb pszenny na żytnim zakwasie posypany pestkami dyni i słonecznika.
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim zakwasie posypany pestkami dyni i słonecznika.Składniki:Zaczyn:100 g mąki pszennej chlebowej typ 750120 ml wody3 czubate stołowe łyżki aktywnego zakwasu żytniegoCiasto właściwe:cały zaczyn500 g mąki pszennej chlebowej typ 750300 ml wody1 łyżeczka solimargaryna Kasia do posmarowania formyotręby do wysypania formypestki z dyni i słonecznika do posypania ciastaDzień przed pieczeniem przygotować zaczyn:Mąkę wymieszać z...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 11
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 57
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 54
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 72
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 57