Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 37
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 39
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 33
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 36
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 31
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 54
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 51
Jak zrobić najlepszy Crème brûlée
Kazdy powinien poznac smak deseru Crème brûlée. Jest nie tylko elegancki, ale i niesamowicie kremowy, a powstajaca skorka na wierzchu po skarmelizowaniu cukru jest wprost boska. Deser jest nieskomplikowany, prosty w wykonaniu i mozemy go przyrzadzic z wyprzedzeniem, bo spokojnie poczeka na swoja kolej do spozycia w lodowce. Przed podaniem tylko karmelizujemy cukier. Z podanych proporcji wychodz...
Przepisy z bloga
Kazdy powinien poznac smak deseru Crème brûlée. Jest nie... ⇖ 733
Salatka z tunczykiem jest znakomita przekaska, ktora... ⇖ 1175
Ziemniaki hasselback zrobily na swiecie wielka kariere. Po... ⇖ 649
Surowka, ktora polecam jest po prostu pyszna. Doskonala do... ⇖ 700