Najnowsze przepisy
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 1
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 10
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 9
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 24
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 26
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 19
Zupa koperkowa zabielana to dla mnie kwintesencja wiosny,... ⇖ 16
Błyskawiczna propozycja na pyszne danie z pierożkami... ⇖ 16
Fasolka szparagowa podsmażana z czosnkiem i jajko sadzone
Składniki:(2 porcje)300 g fasolki szparagowej żółtej albo zielonej2 ząbki czosnkuSól, pieprz2 jajkaOlej do podsmażeniaPrzygotowanie:Zagotuj w garnku wodę ok. 1,5 litra. Pamiętaj o jej osoleniu.Umyj fasolkę i obetnij końce. Fasolkę wrzuć do wrzącej wody i gotuj 5 minut. Odcedź i włóż do zimnej wody.Rozgrzej patelnię z niewielką ilością oleju i podsmaż...
Przepisy z bloga
Składniki 4 porcje:200 g ryżu1 cebulka2 ząbki czosnku200... ⇖ 427
Składniki (2 porcje)6 małych marchewek4 pietruszki1/2... ⇖ 473
Składniki:150 g serka twarogowego półtłustego1 banan2... ⇖ 680
Składniki 2 porcje:2 pstrągi400 g ziemniaków (najlepiej... ⇖ 407