Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 18
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 20
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 27
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 27
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 21
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 38
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 42
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 34
CIASTO DYNIOWE
Najlepsze ciasto dyniowe, jakie jedliśmy. Delikatne, puszyste, meeega wilgotne. Pierwszego dnia smakuje jak ciasto biszkoptowe, kolejnego staje się bardziej wilgotne, jak ciasto ucierane. Z każdym kolejnym dniem smakuje idealnie. Znika błyskawicznie, aż do ostatniego okruszka.Odkąd odkryłam to ciasto, bywa u nas często. Nawet zamroziłam sobie puree z pieczonej...
Przepisy z bloga
Słynna wuzetka, dzisiaj w wersji mini. Ostatnio królują... ⇖ 320
Papryka faszerowana mielonym mięsem, z dodatkiem ryżu,... ⇖ 215
Rogaliki mleczne, maślane, na kleiku tangzhong, są lekkie... ⇖ 466
Ulubiony chleb mojej najmłodszej córki- żytni 3-fazowy z... ⇖ 452