Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 26
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 29
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 28
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 30
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 22
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 44
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 44
Boczek wieprzowy parzony, wędzony.
Efekt wędzenia boczku w garnku na bardzo drobnych zrębkach brzozowych. Troszkę zrobiłem na odwrót, ale też wyszedł boczek bardzo smaczny. Przed wędzeniem sparzyłem i po sparzeniu uwędziłem, tak z ciekawości.Składniki:3 kawałki surowego boczku bez skóry i kości 1 kg. (paski o szerokości 10-15 cm.)przędza wędliniarskaDodatki do zalewy:ziele angielskie, czosnek, liść...
Przepisy z bloga
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 25
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z... ⇖ 60
Smażone kotlety schabowe, panierowane w mące, bułce... ⇖ 55
Z podanego poniżej surowca wykonałem 2 salcesony. Bardzo... ⇖ 75
Bardzo smaczny kolejny chleb pszenny upieczony na żytnim... ⇖ 57