Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 12
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 18
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 27
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 24
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 21
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 38
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 40
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 33
21. Pudding z tapioki z karmelizowanym rabarbarem i domową krówką
Sezon na rabarbar uważam za otwarty. Ba! On jest już dawno w pełni. Rabarbar dodaje się do ciast, kompotów czy lemoniad, ale jak dla mnie, najlepiej smakuje karmelizowany. To warzywo często jest niedoceniane. Dużo osób ma obawy przed używaniem go w swojej kuchni, ponieważ zwykle kojarzy się z mocno kwaśnym, dominującym smakiem. Myślę, że podany z neutralnym puddingiem...
Przepisy z bloga
Czy tylko ja slyszalam pocieszajace twierdzenie, ze lato... ⇖ 604
Czy tylko ja słyszałam pocieszające twierdzenie, że... ⇖ 222
Sa pyszne. Robi sie je w mgnieniu oka. Zawieraja skladniki,... ⇖ 631
Z czym kojarza sie wypieki bez dodatku tluszczu? Mi z... ⇖ 726
Z czym kojarzą się wypieki bez dodatku tłuszczu? Mi z... ⇖ 195
Sezon na rabarbar uwazam za otwarty. Ba! On jest juz dawno... ⇖ 667
Sezon na rabarbar uważam za otwarty. Ba! On jest już... ⇖ 239