Najnowsze przepisy
Charlotte z truskawkami, ciasto bez pieczenia Charlotte z... ⇖ 15
Co zrobić z ugotowanymi warzywami?
Warzywa gotowane w małej ilości wody po ugotowaniu zagęszcza się podprawą z mąki i tłuszczu czyli zasmażką, lub zawiesiną mąki i śmietany. Zasmażki mogą być z mąki bardziej lub mniej zrumienionej. Najdogodniej jest zrumienić mąkę na suchej patelni, a potem dodać tłuszcz, taka zasmażka smakuje tak samo, a jest lżej strawna od zasmażki z mąki… Czytaj dalej »Co zrobić z ugotowanymi warzywami? Artykuł Co zrobić z ugotowanymi warzywami? pochodzi z serwisu...
Przepisy z bloga
W dzisiejszych czasach ilość dodatków, do produktów... ⇖ 251
Sezon na dynie wciąż trwa. Pragnę Państwu przedstawić... ⇖ 326
Warzywa gotowane w małej ilości wody po ugotowaniu... ⇖ 301
To ostatnio mój śniadaniowy faworyt. Nie jest to danie... ⇖ 320
Bardzo smaczna rolada z mięsa mielonego, nadziewana... ⇖ 1026
Przepisy na czasie
Te bułeczki to prawdziwe mistrzostwo świata. Wychodzą... ⇖ 116
Niezwykle szybki w przygotowaniu, z niewielkiej ilości... ⇖ 106
Mam dzisiaj dla wszystkich dzieci tych małych i całkiem... ⇖ 72
Ciasto czekoladowe z bananamiSzybkie ciasto na Dzień... ⇖ 72
Takie maleństwa jakiś czas temu upiekłam. Na jeden kęs... ⇖ 69
Bananowe serniczki z patelni są idealną propozycją na... ⇖ 66
Pucharek z owocami i jogurtem to szybki i pyszny deserek... ⇖ 64