Najnowsze przepisy
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 1
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 10
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 9
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 24
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 26
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 19
Zupa koperkowa zabielana to dla mnie kwintesencja wiosny,... ⇖ 16
Błyskawiczna propozycja na pyszne danie z pierożkami... ⇖ 16
Włoskie rogaliki Cornetti
Puszyste drożdżowe rogaliki Cornetti, które razem z cappuccino tworzą tradycyjne włoskie śniadanie. I choć jest to przepis uproszczony bez laminowania i dużej ilości masła to gwarantuję, że wart wypróbowania. Dla lepszego smaku polecam wstawić ciasto na noc do lodówki. Rogaliki można również upiec od razu z nadzieniem np. dżemem lub kremem czekoladowym.Składniki na...
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 356
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 395
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 384
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 464