Najnowsze przepisy
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 5
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 5
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 21
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 23
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 19
Zupa koperkowa zabielana to dla mnie kwintesencja wiosny,... ⇖ 13
Błyskawiczna propozycja na pyszne danie z pierożkami... ⇖ 16
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 20
Węgierskie ciasto Gerbeaud
Węgierskie ciasto Gerbeaud to drożdżowy placek przełożony morelowym dżemem i orzechami włoskimi. Polane ciemną kuwerturą. Słodkie i aromatyczne. Bardzo efektowne, a chyba najłatwiejsze ciasto warstwowe. Drożdżowe placki układamy jeden na drugim i pieczemy razem, za jednym zamachem. Takie ciasto uda się nawet początkującym. A dla całkowitej pewności podam kilka wskazówek:1....
Przepisy z bloga
Dzisiaj zdradzę Ci najlepszy przepis na niedzielne... ⇖ 237
Jak mówi niemieckie przysłowie: obiecane jest obiecane i... ⇖ 239
Niemiecki jabłecznik z kwaśną śmietaną jest już znany... ⇖ 389
Już czas pomyśleć o wedrowce, a nie chorować !Pyszna... ⇖ 279
Podobno przepis na ucierany jabłecznik pochodzi jeszcze z... ⇖ 976