Najnowsze przepisy
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 1
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 10
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 9
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 24
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 26
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 19
Zupa koperkowa zabielana to dla mnie kwintesencja wiosny,... ⇖ 16
Błyskawiczna propozycja na pyszne danie z pierożkami... ⇖ 16
Szynkowe rulony z pastą jajeczno - pieczarkową
Łatwa i szybka w przygotowaniu efektowna, pachnąca szczypiorkiem przekąska z szynki i jajek na twardo połączonych z pieczarkami która świetnie sprawdza się na każdej imprezie.Składniki:12 plastrów szynki konserwowej8 średnich pieczarek5 jajek3 łyżki posiekanego szczypiorku1 pęczek szczypiorku3 łyżki majonezusólpieprzmasłoWykonanie:1. Pieczarki oczyścić, umyć, pokroić w...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 450
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 526
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 511
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 500
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 670