Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 30
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 31
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 30
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 32
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 27
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 49
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 48
Szarpana wieprzowina
Mięso z łopatki wieprzowej marynowane przez 24 godziny, a następnie pieczone przez 5 godzin w niskiej temperaturze. Podajemy jako mięso obiadowe do surówki czy frytek (np. z selera), ale możemy użyć także do burgera! Pyszne, dobrze doprawione i kruche!Składniki:1700 g mięsa z łopatki wieprzowej,1/4 szklanki oleju,łyżeczka słodkiej papryki,łyżeczka czosnku w proszku,pół...
Przepisy z bloga
Chłodnik z botwinką, koperkiem, ogórkiem i szczypiorkiem... ⇖ 27
Grillowane kotlety z dodatkiem cebuli i czosnku, otulone... ⇖ 45
Pyszna sałatka z ananasem, fasolką czerwoną, papryką,... ⇖ 87
Ciasto na serkach homogenizowanych z dodatkiem malin - u... ⇖ 70
Pyszne ciasto z serków homogenizowanych, bez pieczenia, z... ⇖ 206
Roladki z szynki konserwowej z serkiem kanapkowym, jajkiem,... ⇖ 1518
Szybka sałatka z makaronem, małymi pomidorkami, szynką... ⇖ 69