Najnowsze przepisy
Aby zachować dobre zdrowie konieczna jest równowaga.Gdy... ⇖ 4
Witajcie mam dla was dziś coś specjalnego a mianowicie... ⇖ 16
Miałam skyr na dacie i padającego banana, więc chciałam... ⇖ 23
Pasta Sugo al pesto di rucola – Historia i Pochodzenie.... ⇖ 18
Grzanki z frytkownicy beztłuszczowejPrzepis na chrupiące... ⇖ 15
Z tym przepisem poradzi sobie każdy. Jest bardzo prosty i... ⇖ 37
Sycylijska „Pasta del maresciallo” w kremowym sosie pomidorowym
Sycylijska „Pasta del maresciallo” to niezwykłe w smaku i aromacie danie makaronowe o kremowej i otulającej konsystencji do przygotowania w niecałe 30 minut. Aby przygotować „pasta del maresciallo” wystarczy podsmażyć boczek z posiekaną czerwoną cebulą na oliwie z oliwek, dodać passatę pomidorową, a następnie zagęścić sos śmietaną, dzięki której sos staje się kremowy i aksamitny. To bardzo prosty przepis, który ucieszy zarówno dorosłych, jak i...
Przepisy z bloga
Sałatka ziemniaczana z tuńczykiem, karczochami, oliwkami... ⇖ 50
Neapolitańskie jajka w sosie pomidorowym to danie, które... ⇖ 29
Dzisiaj chciałabym zaproponować Wam przepis na słodkie... ⇖ 72
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 49
Risotto to jedno z tych dań kuchni włoskiej, której smak... ⇖ 50