Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 37
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 39
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 33
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 36
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 31
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 57
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 52
Surówka z kapusty pekińskiej i świeżego ogórka
Zimą najczęściej robię surówki na bazie kapusty pekińskiej. Składniki:1/2 niedużej kapusty pekińskiej1 marchewka1 ogórek wężowysiekany kopereksól, pieprz2-3 łyżki oleju lub oliwySposób przygotowania:1. Kapustę posiekać.2. Ogórka i marchewkę obrać. Marchew zetrzeć na tarce jarzynowej o dużych oczkach, a ogórka pokroić w grubsze półplasterki.3. Wszystkie warzywa...
Przepisy z bloga
Moje ulubione śniadania, choć ostatnio trochę mam mniej... ⇖ 44
Zapraszam was dziś po przepis na niezwykle pyszną... ⇖ 61
Lekkie i puszyste placuszki, które posmakują i dzieciom i... ⇖ 73
Już dawno miałam je w planach przygotować, ale jakoś... ⇖ 10293