Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 32
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 31
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 30
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 32
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 27
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 49
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 48
Staropolski piernik dojrzewający z orzechami, skórką pomarańczową i rodzynkami
Piernik staropolski z orzechami, rodzynkami i skórką pomarańczowąPrawdziwy piernik staropolski dojrzewa dwa razy - pierwszy raz po zarobieniu ciasta, drugi raz po upieczeniu. Ten piernik, pełen orzechów i skórki pomarańczowej, jest doskonały w smaku i łatwy do przygotowania. Najlepiej wychodzi, gdy ciasto zarobi się w połowie listopada, a sam piernik upiecze na tydzień przed Bożym...
Przepisy z bloga
Monastyrska izba, czyli drwa pod śniegiemMonastyrska izba... ⇖ 111
Rolada kokosowa bez pieczeniaRolada kokosowa to wyjątkowy... ⇖ 254
Gazpacho — chłodnik z pomidorów, ogórków i papryki... ⇖ 372
Zielona zupa z młodej pokrzywyZielona zupa z pokrzywy... ⇖ 373
Grecki sos tzatziki, czyli jogurt, ogórek, czosnek,... ⇖ 445