Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 24
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 28
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 28
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 30
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 22
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 42
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 43
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 34
Spaghetti peperoncino
Lubię dania włoskie. Banalne, kilkuskładnikowe, a jednocześnie intensywne w smaku. Dziś zapraszam na mocno czosnkowe i pikantne spaghetti z dodatkiem aromatycznego parmezanu.Składniki (4 porcje)-400 g makaronu spaghetti-kilka suszonych papryczekpeperoncini-5-6 ząbków czosnku-75 g tartego parmezanu-oliwa z oliwekPrzygotowanieMakaron ugotować al dente w osolonej wodzie.Oliwę wlać...
Przepisy z bloga
Gotowane krewetki, cytryna i pietruszka to zawsze udany... ⇖ 519
Sezon na kurki to jeden z moich ulubionych. Te niepozorne... ⇖ 412