Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 34
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 37
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 32
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 35
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 31
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 50
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 50
Serca drobiowe z fasolką szparagową i szpeclami
Nie każdy lubi jeść podroby drobiowe, ale ja należą do osób, które je uwielbiają! Zwłaszcza serca drobiowe! Najlepsze jedzonko ever! Polecam przygotować je z fasolką szparagową i szpeclami od Prime Frost!Składniki:100 g serc drobiowych100 g szpecli - klusek jajecznych250 g fasolki szparagowej ciętej mrożonejprzyprawy: pieprz, sól, zioła prowansalskie, czosnek granulowany10 ml...
Przepisy z bloga
Banalny serniczek z dodatkiem świeżego granatu od... ⇖ 33
Ultra szybki i mega przepyszny serniczek z dodatkiem... ⇖ 69
Super szybkie, łatwe w przygotowaniu, a na dodatek bardzo... ⇖ 70