Najnowsze przepisy
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 8
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 9
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 23
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 25
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 19
Zupa koperkowa zabielana to dla mnie kwintesencja wiosny,... ⇖ 16
Błyskawiczna propozycja na pyszne danie z pierożkami... ⇖ 16
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 22
podudzia kurczaka boczkiem owijane...
Składniki: podudzia kurczaka bez kości 6 sztuk, woda 1/2 litra + 1 kostka rosołowa, boczek parzony 12 plastrów, papryka słodka 1 łyżka, papryka ostra 1 łyżeczka, wykałaczki 6 sztuk, olej rzepakowy 4 łyżki Wlać wodę do garnuszka, dodać kostkę rosołową i podudzia kurczaka podgotować z 20 minut pod przykryciem na mniejszym ogniu, następnie wyjąć z wody i je wystudzić,...
Przepisy z bloga
Składniki: pomidory dojrzałe 10 sztuk średnie, cebula... ⇖ 1448
Składniki: truskawki świeże 1 kg + z tego odłożyć do... ⇖ 94
Składniki: jajka 5 sztuk M , palma stopiona letnia 125... ⇖ 80
Składniki: jajka 4 sztuki L , cukier 3/4 szklanki, palma... ⇖ 167