Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 37
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 38
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 33
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 36
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 31
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 53
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 51
Pieczona dynia Kogigu
Japońska dynia kogigu, jedna z niewielu, której skórki nie trzeba obierać. W smaku przypomina hokkaido, jednak jest jeszcze bardziej wyrazista , orzechowo - kasztanowa a miąższ intensywnie pomarańczowy.Składniki:- 1 dynia kogigu- oliwa- sól Tylko tyle. Wystarczy pokroić i upiec w oliwie i soli w 180 st przez około 25 min na termoobiegu. ...
Przepisy z bloga
Gdy robię pesto z liści kalafiora, zazwyczaj wychodzi mi... ⇖ 508
Kolejny sposób na wykorzystanie tempehu. Właściwie dania... ⇖ 441