Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 30
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 31
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 28
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 31
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 26
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 47
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 47
PIECZARKI PORTOBELLO SMAŻONE W PANIERCE
Moze najpierw zaczne od tego co to wlasciwie sa te pieczarki portobello. Sa to pieczarki wieksze niz te tradycyjne, charakteryzuja sie ciemniejsza barwa kapelusza. Mozna je faszerowac, zapiekac, smazyc. Dzis przedstawiam Wam prosty sposob na ich przygotowanie, smazone w tradycyjnej panierce. Doskonale nadaja sie jako dodatek obiadowy lub przekaska. To taki bezmiesny kotlet , idealny na piatkowy o...
Przepisy z bloga
Krem z batatów to zupa tylko z kilku składników. Szybka... ⇖ 211
Przed nami majówka, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i... ⇖ 274
Biszkopt kakaowy z tego przepisu jest po upieczeniu bardzo... ⇖ 277
To już ostatnie momenty na przygotowanie domowego zakwasu... ⇖ 313
Mini placki na śniadanieto doskonała propozycja na... ⇖ 320