Najnowsze przepisy
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 4
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się... ⇖ 7
Przepis na przepyszne, puszyste i fajnie wilgotne ucierane... ⇖ 17
Chłodnik z botwinką, koperkiem, ogórkiem i szczypiorkiem... ⇖ 12
Szybkie w przygotowaniu i niezwykle smaczne ciasto. Przepis... ⇖ 241
Owsianka z bakłażanem, cukinią i jajkiem / Oatmeal with eggplant, zucchini and egg
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5 szklanki płatków owsianych / 0,5 cup of oats1 szklanka mleka / 1 cup of milksól i pieprz / salt and pepper1 łyżka masła / 1 tablespoon of butterkawałek bakłażana / a piece of eggplantkawałek cukinii / a piece of zucchini1 jajko / 1 eggszczypiorek / chivesPrzygotowanie / How to make:Bakłażana pokroj na kawałki i podsmaż na maśle do miękkości, po czym dopraw solą i pieprzem. Płatki owsiane zalej mlekiem, dodaj startą cukinię...
Przepisy z bloga
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 31
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 30
Składniki (1 porcja) / Ingredients (1 serving):0,5... ⇖ 76