Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 13
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 18
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 27
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 24
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 21
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 38
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 40
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 33
Opiekane karasie w zalewie octowej
Karaś jet to bardzo smaczna rybka, ale niestety oścista, więc zalewa octowa będzie dla niego w sam raz.Przyrządzone w ten sposób karasie najlepiej smakują po kilku dniach, kiedy przejdą zalewą, a ości staną się kruche i niegroźne.Jest to proste i smaczne danie, które będzie świetną przystawką na domowej imprezie.Zapraszam na przepis.Składniki:Oczyszczone karasie lub jakakolwiek...
Przepisy z bloga
Miodownik świetnie sprawdzi się jako słodki poczęstunek... ⇖ 269
Przypomnę wam przepis na deser, którego smak powinien... ⇖ 330