Najnowsze przepisy
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 5
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 5
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 21
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 23
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 19
Zupa koperkowa zabielana to dla mnie kwintesencja wiosny,... ⇖ 13
Błyskawiczna propozycja na pyszne danie z pierożkami... ⇖ 16
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 20
Młoda kapusta na ciepło
Młoda kapusta na ciepłoMłoda kapusta na ciepło, zaprawiona zasmażką z masła, przyprawiona na słodko-kwaśno i posypana dużą ilością koperku to jedna z najsmaczniejszych nowalijek wiosennych. Do niej młode ziemniaczki i nic więcej nie trzeba. Proste, wyśmienite danie!Składniki:1 główka młodej kapusty- 650 g poszatkowanej1 duży pęczek koperku2 łyżki masła2 łyżki mąki pszennej1/2 cytryny lub łyżka octu spirytusowegosól, pieprz do smakuSposób wykonania:Kapustę...
Przepisy z bloga
Lekka marynata do drobiu z grilla Jeżeli zależy nam na... ⇖ 38
Pizzerinki z ciasta francuskiego Bardzo prosta przekąska... ⇖ 44
Pesto z pietruszki i orzechów włoskich Pesto zawsze warto... ⇖ 44
Koperty z ciasta francuskiego Szybka przekąska z gotowego... ⇖ 48