Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 20
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 21
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 28
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 27
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 21
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 38
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 43
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 34
Miodownik z masą kajmakową i budyniową
Pyszne, świąteczne ciasto, które składa się z trzech miodowych blatów i dwóch kremów. Całość zwieńczona prażonymi orzeszkami ziemnymi z nutką czekolady. Miodownik jest obowiązkową pozycją podczas wypieków bożonarodzeniowych. Najlepiej smakuje na drugi albo trzeci dzień. Polecam! Artykuł Miodownik zmasą kajmakową ibudyniową pochodzi z serwisu Po słodkiej stronie kuchni.