Najnowsze przepisy
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 3
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 17
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 16
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 10
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 30
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 33
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 26
Zupa koperkowa zabielana to dla mnie kwintesencja wiosny,... ⇖ 21
Mięso na steki – jakie wybrać
Jakość wołowiny O jakości wołowiny świadczą wiek i rasa zwierząt, sposób odżywiania, rozmieszczenie tłuszczu oraz stopień dojrzałości mięsa. Do celów kulinarnych o wiele bardziej nadaje się mięso delikatnie poprzerastane tkanką tłuszczową czyli tzw marmurkowate. Stek – z jakiej części tuszy wołowej? Z polędwicy Polędwica jest najbardziej wartościową i najdroższą częścią tuszy wołowej, gdyż stanowi … Artykuł Mięso na steki – jakie wybrać...
Przepisy z bloga
Zupa koperkowa zabielana to dla mnie kwintesencja wiosny,... ⇖ 21
Proste placki z cukinii Smakują wyśmienicie, są proste... ⇖ 37
Szakszuka z rzodkiewkami Szakszuka zapisywana także jako... ⇖ 54