Najnowsze przepisy
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 8
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 9
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 23
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 25
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 19
Zupa koperkowa zabielana to dla mnie kwintesencja wiosny,... ⇖ 16
Błyskawiczna propozycja na pyszne danie z pierożkami... ⇖ 16
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 22
Marlenka
Rozpływające się w ustach ciasto miodowe, przełożone pysznym kremem kajmakowym. Całość oblana domową polewą. Ciasto jest dosyć pracochłonne, ale możemy go przygotować z tygodniowym wyprzedzeniem.Składniki blaszka 23/33:ciasto:masło 180 g,cukier puder 120 g,jajko małe 2 szt,płynny miód 225 g,mąka pszenna 675 g,soda 1,5 łyżeczki,krem:mleko 750 g,budyń waniliowy bez...
Przepisy z bloga
Super przepis na wykorzystanie białek. Do przepisu... ⇖ 100