Najnowsze przepisy
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 7
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 8
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 22
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 24
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 19
Zupa koperkowa zabielana to dla mnie kwintesencja wiosny,... ⇖ 15
Błyskawiczna propozycja na pyszne danie z pierożkami... ⇖ 16
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 22
Krem z zielonych szparagów
Aromatyczna, sezonowa zupa z zielonych szparagów, której delikatny smak z wyczuwalną nutą polskiego czosnku i wyrazistej cebuli idealnie komponuje się z chrupiącym ptysiowym groszkiem.Składniki:500g zielonych szparag1 ząbek czosnku1 cebula3 ziemniaki500ml bulionu drobiowego2 łyżki masłaszczypta gałki muszkatołowej2 łyżki soku z cytrynysólpieprzDodatkowo:60g groszku...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 450
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 526
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 511
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 500
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 670