Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 18
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 20
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 27
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 27
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 21
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 38
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 42
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 34
Kostka czekoladowo-kawowa
Rozplywajace sie w ustach ciasto o smaku czekoladowo-kawowym, przelamane dzemem z czarnej porzeczki. To propozycja dla czekoladoholikow takich jak ja. Szybkie i latwe w wykonaniu a jakie smaczne.SKŁADNIKIBiszkopt:4 jajka,4 lyzki cukru,4 lyzki maki pszennej + 1 lyzka maki ziemniaczanej,1 plaska lyzeczka proszku do pieczenia,2 lyzki kakaoKrem:100 g czekolady gorzkiej,300 ml smietany kremowki,250 g ...
Przepisy z bloga
Puszyste jogurtowe ciasto z dodatkiem soczystych śliwek i... ⇖ 569
Ciasto styropian to inaczej sernik bez sera, z dodatkiem... ⇖ 186
Najlepsze bułeczki z serem.Składniki:Ciasto:ok. 400 g... ⇖ 582