Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 30
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 31
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 28
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 31
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 26
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 47
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 47
Kopytka pełnoziarniste z palonym masłem
Aby przygotować palone masło trzeba poznać kilka ważnych zasad, aby uzyskać masło palone a nie spalone. Palone masło pachnie lekko orzechami laskowymi. Masło trzeba podgrzać do 130-150 stopni C (dobrze mieć termometr kuchenny). Ale bez niego też uda nam się go zrobić. W podanej wyżej temperaturze białka i cukry zawarte w maśle poddają się karmelizacji. Takie masło...
Przepisy z bloga
Będziecie zachwyceni tym przepisem. Ja jestem. Zaczęłam... ⇖ 72
Pierogi pomidorowe z pysznym farszem ze szpinaku, sera i... ⇖ 49
Na moim blogu znajdziesz kilka przepisów na focaccię. Np.... ⇖ 55
Na moim blogu znajdziesz kilka przepisów na focaccię. Tym... ⇖ 40