Najnowsze przepisy
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 5
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 5
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 21
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 23
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 19
Zupa koperkowa zabielana to dla mnie kwintesencja wiosny,... ⇖ 13
Błyskawiczna propozycja na pyszne danie z pierożkami... ⇖ 16
Bardzo smaczny kapuśniak z domowego kiszenia kapusty.... ⇖ 20
Kaczka nadziewana wątróbką
Kaczka to klasyka i symbol polskiej kuchni. Pieczona kaczka z chrupiącą skórką, z aromatycznymi ziołami, faszerowana wątróbką to świetny pomysł na świąteczne danie obiadowe, a także rodzinny wykwintny obiad.Składniki:1 kaczka (2,1kg)1 łyżeczki suszonego tymianku4 łyżeczki majeranku2 łyżki masłasólpieprzolejFarsz:500g wątróbki drobiowej200g mięsa mielonego wieprzowego2...
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 450
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 526
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 511
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 500
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 670