Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 20
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 22
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 28
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 27
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 21
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 39
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 43
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 34
JAK ZMIEKCZYĆ RODZYNKI?
Jeżeli rodzynki są twarde i wyschnięte namocz je w soku z cytryny, wodzie lub rumie. Jeżeli chcesz aby rodzynki nadały aromatu twojemu ciastu przygotuj napar z herbaty owocowej. Krótko przed wsypaniem rodzynek do ciasta namocz je we wcześniej przygotowanym, schłodzonym naparze.
Przepisy z bloga
Składniki:Budyń truskawkowy:2 opakowania budyniu o smaku... ⇖ 194
Składniki:2 x 450 g serka homogenizowanego waniliowego2... ⇖ 187
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 275
Składniki:Masa serowa250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 226
Składniki:Masa serowa 250 g margaryny3/4 szklanki cukru0,5... ⇖ 291