Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 24
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 28
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 28
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 30
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 22
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 42
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 43
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 34
Jacuś
Ciasto z dzisiejszego przepisu, to przekładaniec, który znalazłam w przepisach od babci. Nie muszę polecać, bo wszystkie „stare” receptury są unikalne i mają wyjątkowy smak. „Jacuś”, bo taka nazwa tego wypieku, pochodzi od batonika, który obecnie nie jest dostępny. Był o smaku czekoladowo-pomarańczowym, który idealnie przełamywał… Artykuł Jacuś pochodzi z serwisu Po słodkiej stronie kuchni.