Najnowsze przepisy
Ciasto czekoladowe z bananamiSzybkie ciasto na Dzień... ⇖ 24
Niezwykle szybki w przygotowaniu, z niewielkiej ilości... ⇖ 61
Pucharek z owocami i jogurtem to szybki i pyszny deserek... ⇖ 39
Takie maleństwa jakiś czas temu upiekłam. Na jeden kęs... ⇖ 47
Bananowe serniczki z patelni są idealną propozycją na... ⇖ 47
Te bułeczki to prawdziwe mistrzostwo świata. Wychodzą... ⇖ 92
Mam dzisiaj dla wszystkich dzieci tych małych i całkiem... ⇖ 47
Gęś konfitowana
Gęś konfitowana – gęś confit – confit d’oie. Konfitowanie to metoda wywodząca się z kuchni francuskiej, polegająca na wolnym gotowaniu mięsa w tłuszczu. Takie mięso jest delikatne, wilgotne i rozpływające się w ustach – smakuje naprawdę wybornie. Jest to technika, którą stosują często szefowie kuchni przygotowując mięso w restauracjach. Czasem i my chcemy przygotować mięso … Artykuł Gęś konfitowana pochodzi z serwisu Dorota Smakuje życie.
Przepisy z bloga
Dorsz w sosie koperkowym z groszkiem cukrowym Bardzo prosty... ⇖ 21
Kotlety schabowe w panierce cebulowej Dzisiaj przychodzę... ⇖ 531
Bigos z młodej kapusty Pyszny wiosenny obiad albo letni... ⇖ 41
Soczysty schab pieczony w rękawie to pyszna propozycja... ⇖ 19
Zupa koperkowa zabielana to dla mnie kwintesencja wiosny,... ⇖ 54
Przepisy na czasie
Te bułeczki to prawdziwe mistrzostwo świata. Wychodzą... ⇖ 92
Niezwykle szybki w przygotowaniu, z niewielkiej ilości... ⇖ 61
Mam dzisiaj dla wszystkich dzieci tych małych i całkiem... ⇖ 47
Bananowe serniczki z patelni są idealną propozycją na... ⇖ 47
Takie maleństwa jakiś czas temu upiekłam. Na jeden kęs... ⇖ 47
Pucharek z owocami i jogurtem to szybki i pyszny deserek... ⇖ 39