Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 3
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 15
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 27
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 23
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 18
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 37
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 40
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 33
Fasolka szparagowa z masłem i bułką tartą
Skladniki:- ok. 500g zielonej fasolki szparagowej- 3 lyzki masla- lyzka bulki tartej- przyprawy: solPrzygotowanie:Fasolke ugotowac do miekkosci. Maslo rozpuscic i podsmazyc na nim bulke. Polaczyc z fasolka.Podac jako dodatek do dania glownego.
Przepisy z bloga
Kto z was miał kiedyś taką sytuację, że nie wiedział... ⇖ 438
Składniki:Podudzie z kurczakaReszta marchewki z groszkiem... ⇖ 502
Składniki:Makaron pióra ok. 250g300g szynki7 pieczarek2... ⇖ 452