Najnowsze przepisy
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 3
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 17
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 16
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 10
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 30
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 33
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 26
Zupa koperkowa zabielana to dla mnie kwintesencja wiosny,... ⇖ 21
Ciasto francuskie ze szparagami
Wykorzystujmy szparagi! Az do przejedzenia!Ostatnio pisalam, ze mroze kurki, zeby rozkoszowac sie nimi zima - szparagi tez mroze. I tez nie waham sie ich uzywac, gdy za oknem lezy snieg, a ja marze o ...
Przepisy z bloga
Pogoda wariuje, barometr wariuje, piekarnik czasem daje w... ⇖ 680
Ostatnie podrygi truskawek warto wykorzystac! Pedzcie wiec... ⇖ 621
Świeze liscie szpinaku na talerzu - cos wspanialego! I... ⇖ 606
Pavlova - moim zdaniem krolowa deserow. Nie wiadomo czy... ⇖ 637
Brumble rabarbarowe robilam juz jakis czas temu, jednak... ⇖ 702
W roli glownej dzis szparagi! Sos holenderski:1/2 kostki... ⇖ 600
Za oknem zar leje sie z nieba, a u mnie zapalenie oskrzeli... ⇖ 680
Ach, no to bedzie truskawkowy tydzien, czemu nie?... ⇖ 753