Najnowsze przepisy
Risotto to pyszna włoska klasyka,które sprawia, że ryż... ⇖ 34
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 40
Ciasto bez pieczenia, które zobaczyłam na YouTube na... ⇖ 56
Ciasto biszkoptowe orzechowe
Ciasto biszkoptowe orzechoweNieduże ciasto biszkoptowe o orzechowym smaku jako baza do torcików. Ciasto jest smaczne, wilgotne, można je jeść jak babkę, jeszcze lepiej smakuje przełożone delikatnym kremem z bitej śmietany i mascarpone.Składniki:2 jaja wielkość M8 g cukru waniliowego100 g cukru50 ml mleka50 ml oleju100 g mąki5 g proszku do pieczenia50 g orzeszków ziemnych mielonych Sposób wykonania:Wszystkie składniki ciasta w temperaturze...
Przepisy z bloga
Pizzerinki z ciasta francuskiego Bardzo prosta przekąska... ⇖ 29
Pesto z pietruszki i orzechów włoskich Pesto zawsze warto... ⇖ 32
Koperty z ciasta francuskiego Szybka przekąska z gotowego... ⇖ 36
Marynata do polędwiczek wieprzowych Delikatne mięso z... ⇖ 47
Kluski ziemniaczane z dziurką Kluski robimy z dwóch... ⇖ 27