Najnowsze przepisy
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 3
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 13
Córka z Grecji to trzeci tom z serii Utracone córki W... ⇖ 6
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 11
Trudno wyobrazić sobie kuchnię, w której zabrakłoby... ⇖ 16
Zupa koperkowa zabielana to dla mnie kwintesencja wiosny,... ⇖ 8
Błyskawiczna propozycja na pyszne danie z pierożkami... ⇖ 12
Cebularze z makiem i tuńczykiem
Niewielkie krazki ciasta drozdzowego nadziewane spora iloscia cebuli. Zrobilam je na wzor cebularzy lubelskich, ale do nadzienia dodalam jeszcze tunczyk i to bylo to! Sa bardzo smaczne :) CIASTO DROŻDŻOWE: 3 szklanki maki pszennej typ 500 1/2 lyzeczki soli 25 g drozdzy 1 szklanka wody 1/4 szklanki oliwy z oliwek NADZIENIE: 4 cebule 2 lyzki … Czytaj dalej Cebularze z makiem i tunczykie...
Przepisy z bloga
Kremowy, waniliowy sernik na kruchym spodzie, którego... ⇖ 424
Zielone pierogi powstały za sprawą szpinaku, ale nie... ⇖ 561
Pizza z mięsem mielonym zatopionym w dobrze doprawionym i... ⇖ 625
Sakiewki z zielonych naleśników zapiekane w pomidorach to... ⇖ 582
Makaron z cukinią i tuńczykiem w aromatycznym sosie... ⇖ 559
Kasza jaglana z cukinią i pomidorami zapieczona razem z... ⇖ 571
Mazurek, czyli cienkie, kruche ciasto wypełnione kremem.... ⇖ 579
Prosta, a zarazem bardzo smaczna sałatka z brokułem,... ⇖ 2844