Najnowsze przepisy
Szukasz pomysłów na desery na słodki stół? Zebrałam... ⇖ 14
Czasami gdy ktoś dowie się, że lubię pichcić w kuchni,... ⇖ 23
Kotlety z dodatkiem ryżu to pyszny i prosty sposób na... ⇖ 58
Przepis na mini deser z arbuzem i galaretką to niezwykle... ⇖ 140
Dzisiaj chciałabym podzielić się z Wami przepisem na... ⇖ 92
Sernik zebra na zimno jest bardzo prosty w wykonaniu, a po... ⇖ 51
Golonka ze słoika - konserwa mięsna Golonka ze słoika,... ⇖ 189
W końcu nadszedł ten czas, aby spisać ten przepis w... ⇖ 25
Boczek surowy z próżni wędzony 2-3 razy
SUROWIEC-tłusty boczek bez skóryPRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-peklosól 22-25g/kg-ulubione przyprawy-worki i pakowarka próżniowaWYKONANIEBoczek tniemy w 8-10 cm pasy odcinamy skórę i przyprawiamy nacieramy peklosolą i przyprawą jaką lubimy, może być np. jakaś mieszanka gotowa lub skomponowana przez nas. Pakujemy próżniowo na okres minimum 3 miesiące....
Przepisy z bloga
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 397
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 90
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 91
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 109
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 107
SUROWIEC-karkówka 1.3 kg-pachwina bez skóry 1.7 kg (... ⇖ 136
Przepisy na czasie
Golonka ze słoika - konserwa mięsna Golonka ze słoika,... ⇖ 189
Te bułeczki to prawdziwe mistrzostwo świata. Wychodzą... ⇖ 157
Przepis na mini deser z arbuzem i galaretką to niezwykle... ⇖ 140
Niezwykle szybki w przygotowaniu, z niewielkiej ilości... ⇖ 129
400 g filetu z piersi kurczaka400 g szpinaku2 duże ząbki... ⇖ 107
Takie maleństwa jakiś czas temu upiekłam. Na jeden kęs... ⇖ 101
Dzisiaj chciałabym podzielić się z Wami przepisem na... ⇖ 92
Mam dzisiaj dla wszystkich dzieci tych małych i całkiem... ⇖ 87
Ciasto czekoladowe z bananamiSzybkie ciasto na Dzień... ⇖ 85
Bananowe serniczki z patelni są idealną propozycją na... ⇖ 83