Najnowsze przepisy
Stan zapalny to naturalna reakcja organizmu na infekcje i... ⇖ 37
2 duże piersi z kurczakaprzyprawy- sól , pieprz biały ,... ⇖ 38
Mizeria stunnigowana, smakuje bombowo!Sezon ogórkowy trwa,... ⇖ 33
Te ciasteczka wyglądem jakoś specjalnie nie zachwycają,... ⇖ 36
Prosty pomysł na obiad, pierś z kurczaka z mozzarellą i... ⇖ 31
Bigos z młodej kapusty to pyszne sezonowe danie, którego... ⇖ 53
Sernik na zimno z mangoZa oknem cieplutko, wiec sezon na... ⇖ 51
BAZLAMA
Bazlama jest to płaski chlebek turecki. Fajnie się sprawdza jako dodatek do innych dań. Możemy wykorzystać go do kebaba, jako spód do szybkiej pizzy, lub po prostu maczać w sosie.SKŁADNIKI:mąka pszenna - 500 gdrożdże instant - 14 gciepłe mleko - 150 mlciepła woda - 150 mloliwa z oliwek - 2 łyżkisól - 1/2 łyżeczkiWYKONANIE:Z podanych składników zagnieść...
Przepisy z bloga
Domowe masełko o śmietankowym smaku, takie pamiętamy z... ⇖ 459
Uwielbiam bataty pod każdą postacią, a te z chrupiącym... ⇖ 549