Najnowsze przepisy
Charlotte z truskawkami, ciasto bez pieczenia Charlotte z... ⇖ 15
Wietnamskie sajgonki z wołowiną i warzywami
Tradycyjne wietnamskie sajgonki są smażone w głębokim tłuszczu, choć bardzo dobre dla nas są zwyczajnie za tłuste, dlatego ja robię je w piekarniku i takie smakują nam najlepiej. Receptury na nią są różne, wnętrze można wypełnić dowolnym farszem np:makaronem ryżowym z warzywami i grzybami mun, doprawia się ja na ostro i podaje z wyrazistym sosem. Sprawdzą się na...
Przepisy z bloga
Lepienie pierożków nie jest moim ulubionym zajęciem i... ⇖ 158
Harmonijny dobór konsystencji i smaków sprawia, że tej... ⇖ 183
Bubble waffles-czyli gofry bąbelkowe to inna wersja... ⇖ 211
Niebowgębie! Mięciutkie, wilgotne, mocno czekoladowe... ⇖ 216
Maliny i pistacje to jedno z moich ulubionych smakowych... ⇖ 253
Przepisy na czasie
Te bułeczki to prawdziwe mistrzostwo świata. Wychodzą... ⇖ 115
Niezwykle szybki w przygotowaniu, z niewielkiej ilości... ⇖ 106
Ciasto czekoladowe z bananamiSzybkie ciasto na Dzień... ⇖ 72
Mam dzisiaj dla wszystkich dzieci tych małych i całkiem... ⇖ 71
Takie maleństwa jakiś czas temu upiekłam. Na jeden kęs... ⇖ 68
Bananowe serniczki z patelni są idealną propozycją na... ⇖ 66
Pucharek z owocami i jogurtem to szybki i pyszny deserek... ⇖ 64