Najnowsze przepisy
Charlotte z truskawkami, ciasto bez pieczenia Charlotte z... ⇖ 12
Shumai -chiński pieróg z krewetkami
Shumai to rodzaj tradycyjnego chińskiego pieroga. W kuchni kantońskiej jest zwykle podawany jako przekąska dim sum.Pyszne cienkie ciasto do tego farsz i całość przygotowana na parze. Czy może być coś lepszego.ciasto:30 dkg mąki pszennej1/3 łyżeczka soli3 łyżki oleju150 ml wody gorącejfarsz:200 g krewetek1 papryka czerwona1 cukinia1 cebula2 ząbki...
Przepisy z bloga
Wiosenny pasztet z jajek z groszkiem będzie królował w... ⇖ 537
Chińskie bułeczki bao buns puszyste, leciutkie. Zrobiłam... ⇖ 274
Obiad który zrobimy w 40 minut. Dorsz w sosie pomidorowym... ⇖ 441
Polędwicę przygotujecie bardzo szybko. Wystarczy tylko... ⇖ 294
Orientalne smaki którym się nie oprzecie.Łosoś i dorsz... ⇖ 268
Receptura powstała na zasadzie co zrobić coś dobrego i... ⇖ 262
Kremowy pyszny serniczek z piernikami, orzechami i... ⇖ 265
Ryba po grecku ale w trochę innej formie podania bo... ⇖ 277
Przepisy na czasie
Te bułeczki to prawdziwe mistrzostwo świata. Wychodzą... ⇖ 114
Niezwykle szybki w przygotowaniu, z niewielkiej ilości... ⇖ 105
Ciasto czekoladowe z bananamiSzybkie ciasto na Dzień... ⇖ 71
Mam dzisiaj dla wszystkich dzieci tych małych i całkiem... ⇖ 69
Takie maleństwa jakiś czas temu upiekłam. Na jeden kęs... ⇖ 68
Bananowe serniczki z patelni są idealną propozycją na... ⇖ 66
Pucharek z owocami i jogurtem to szybki i pyszny deserek... ⇖ 64