Najnowsze przepisy
Majonez to taki sos że kochają go wszyscy i zajadamy go... ⇖ 40
Ciasto czekoladowe z bananamiSzybkie ciasto na Dzień... ⇖ 65
Pierogi z kapustą i grzybami – kuchnia podkarpacka
Pierogi z kapustą i grzybami – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Chorkówka, gmina Chorkówka, powiat krośnieński Sekretem smacznych pierogów z kiszoną kapustą jest odpowiednie przygotowanie nadzienia. Nie wystarczy ugotować kapusty. Po ugotowaniu trzeba ja odcisnąć, zmielić albo pokroić, a na koniec podsmażyć z cebulką i ugotowanymi suszonymi grzybami. Dopiero wówczas farsz...
Przepisy z bloga
Podkarpackie zupy chrzanowe W tradycji ludowej chrzan jest... ⇖ 64
Jajka w sosie wiosennym – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 116
Pascha wielkanocna – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 104
Mazurek ze Stasiówki – kuchnia podkarpackaLokalizacja:... ⇖ 143
Przepisy na czasie
Te bułeczki to prawdziwe mistrzostwo świata. Wychodzą... ⇖ 108
Niezwykle szybki w przygotowaniu, z niewielkiej ilości... ⇖ 98
Mam dzisiaj dla wszystkich dzieci tych małych i całkiem... ⇖ 65
Ciasto czekoladowe z bananamiSzybkie ciasto na Dzień... ⇖ 65
Takie maleństwa jakiś czas temu upiekłam. Na jeden kęs... ⇖ 64
Bananowe serniczki z patelni są idealną propozycją na... ⇖ 62
Pucharek z owocami i jogurtem to szybki i pyszny deserek... ⇖ 60