Najnowsze przepisy
Charlotte z truskawkami, ciasto bez pieczenia Charlotte z... ⇖ 7
Pieczona dynia Kogigu
Japońska dynia kogigu, jedna z niewielu, której skórki nie trzeba obierać. W smaku przypomina hokkaido, jednak jest jeszcze bardziej wyrazista , orzechowo - kasztanowa a miąższ intensywnie pomarańczowy.Składniki:- 1 dynia kogigu- oliwa- sól Tylko tyle. Wystarczy pokroić i upiec w oliwie i soli w 180 st przez około 25 min na termoobiegu. ...
Przepisy z bloga
Gdy robię pesto z liści kalafiora, zazwyczaj wychodzi mi... ⇖ 516
Kolejny sposób na wykorzystanie tempehu. Właściwie dania... ⇖ 449
Odkąd odkryłam tempeh, idealnie zastępuję mi mięso w... ⇖ 426
W internecie roi się od przepisów na steki z kapusty,... ⇖ 674
Ten makaron to wegetariańska wersja jednego z pierwszych... ⇖ 546
Kolejna wersja ekspresowych ciastek, tym razem z mąki... ⇖ 664
Przepisy na czasie
Te bułeczki to prawdziwe mistrzostwo świata. Wychodzą... ⇖ 112
Niezwykle szybki w przygotowaniu, z niewielkiej ilości... ⇖ 105
Ciasto czekoladowe z bananamiSzybkie ciasto na Dzień... ⇖ 69
Mam dzisiaj dla wszystkich dzieci tych małych i całkiem... ⇖ 67
Takie maleństwa jakiś czas temu upiekłam. Na jeden kęs... ⇖ 66
Bananowe serniczki z patelni są idealną propozycją na... ⇖ 65
Pucharek z owocami i jogurtem to szybki i pyszny deserek... ⇖ 64