Najnowsze przepisy
Majonez to taki sos że kochają go wszyscy i zajadamy go... ⇖ 43
Parmigiana z bakłażanem
Parmigiana (Parmigiana z bakłażanem czy też Parmigiana di Melanzane) to danie kuchni włoskiej, w którym plastry bakłażana przełożone sosem pomidorowym i serem zapiekane są w piekarniku. Danie to podawane jest najczęściej na ciepło chociaż zaserwować można je także zimne, jak dla mnie jednak najlepiej smakuje podane ciepłe. Zarówno obiad jak i lunch są dobrą okazją… The post Parmigiana z bakłażanem appeared first on MeCooks Blog.
Przepisy z bloga
Chlebek z zielonymi szparagami i kozim serem, jest jednym z... ⇖ 42
Szparagi w cieście francuskim z kozim serem i suszonymi... ⇖ 257
Kultowe lody śmietankowe w wafelku na bazie śmietanki... ⇖ 777
Spaghetti bolognese to proste danie makaronowe idealne na... ⇖ 82
Przepisy na czasie
Te bułeczki to prawdziwe mistrzostwo świata. Wychodzą... ⇖ 108
Niezwykle szybki w przygotowaniu, z niewielkiej ilości... ⇖ 99
Mam dzisiaj dla wszystkich dzieci tych małych i całkiem... ⇖ 65
Takie maleństwa jakiś czas temu upiekłam. Na jeden kęs... ⇖ 65
Ciasto czekoladowe z bananamiSzybkie ciasto na Dzień... ⇖ 65
Bananowe serniczki z patelni są idealną propozycją na... ⇖ 64
Pucharek z owocami i jogurtem to szybki i pyszny deserek... ⇖ 60