Najnowsze przepisy
Charlotte z truskawkami, ciasto bez pieczenia Charlotte z... ⇖ 6
Konserwa Tyrolska
Konserwę tyrolską wykonałem opierając się na przepisie z Centrali Przemysłu Mięsnego szyfr 423 z 19.10.1960 roku.SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMięso mielone było na maszynce nr. 8-wołowina 2 kl. w moim wypadku łopatka 1,5 kg /5 mm-wieprzowina 2 kl. u mnie boczek 2,5 kg / 8 mm-wieprzowina 3 kl. u mnie golonka 1 kg / 5 mm-podgardle skórowane 1,5 kg / 8 mmPRZYPRAWY I...
Przepisy z bloga
SUROWIEC-boczek 4 kg-szynka 3 kg-karkówka 3kgPRZYPRAWY I... ⇖ 395
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było na maszynce nr.8-1 kg... ⇖ 87
SUROWIEC-1 kg policzków-4 nogi wp-1 tylna golonkaPRZYPRAWY... ⇖ 89
Policzki wieprzowe w galarecie to wyrób który powstał... ⇖ 100
SUROWIEC I ROZDRABNIANIEMielone było maszynkę nr 8-boczek... ⇖ 105
SUROWIEC-karkówka 1.3 kg-pachwina bez skóry 1.7 kg (... ⇖ 135
Przepisy na czasie
Te bułeczki to prawdziwe mistrzostwo świata. Wychodzą... ⇖ 112
Niezwykle szybki w przygotowaniu, z niewielkiej ilości... ⇖ 103
Ciasto czekoladowe z bananamiSzybkie ciasto na Dzień... ⇖ 69
Takie maleństwa jakiś czas temu upiekłam. Na jeden kęs... ⇖ 66
Mam dzisiaj dla wszystkich dzieci tych małych i całkiem... ⇖ 65
Bananowe serniczki z patelni są idealną propozycją na... ⇖ 65
Pucharek z owocami i jogurtem to szybki i pyszny deserek... ⇖ 63