Najnowsze przepisy
Majonez to taki sos że kochają go wszyscy i zajadamy go... ⇖ 40
Ciasto czekoladowe z bananamiSzybkie ciasto na Dzień... ⇖ 65
Dynia faszerowana kaszą i szpinakiem
Kolejny przepis z dynia w roli glownej - tym razem moj wybor padl na dynie pizmowa. Gatunek ten ma charakterystyczny podluzny ksztalt, a w smaku jest slodkawy i lekko orzechowy. Do farszu uzylam kaszy bulgur, ale swietnie sprawdzi sie tu rowniez kuskus, quinoa a nawet peczak.Skladniki:mala dynia pizmowa1/2 szkl. kaszy np. bulgur, kuskus2 zabki czosnkumala czerwona cebulaszklanka lisci szpinaku bab...
Przepisy z bloga
Toskańskie mocno chrupiące ciasteczka z pistacjami i... ⇖ 364
Tradycyjna grecka zupa z zielonej soczewicy na bazie... ⇖ 401
Delikatne semifreddo pistacjowe to półmrożony włoski... ⇖ 391
Genialna przekąska z greckiego sera feta zapieczonego w... ⇖ 471
Tradycyjny i prosty przepis na spaghetti alla carbonara,... ⇖ 363
Klasyczna włoska babka Ciambella, którą piecze się w... ⇖ 691
Grecki chleb typu flat bread , który tradycyjnie spożywa... ⇖ 612
Przepisy na czasie
Te bułeczki to prawdziwe mistrzostwo świata. Wychodzą... ⇖ 108
Niezwykle szybki w przygotowaniu, z niewielkiej ilości... ⇖ 98
Mam dzisiaj dla wszystkich dzieci tych małych i całkiem... ⇖ 65
Ciasto czekoladowe z bananamiSzybkie ciasto na Dzień... ⇖ 65
Takie maleństwa jakiś czas temu upiekłam. Na jeden kęs... ⇖ 64
Bananowe serniczki z patelni są idealną propozycją na... ⇖ 62
Pucharek z owocami i jogurtem to szybki i pyszny deserek... ⇖ 60